Прави Зъби Без Брекети Вече е Възможно! Ортодонтско Лечение с MyoBrace®

Ние се стремим да предоставим на вас – нашите пациенти най-съвременните методи за лечение на ортодонтски аномалии още от най-ранна възраст.

Знаете ли, че 3 от 4 деца имат изкривени зъби и неправилно развиващи се челюсти? Тези проблеми могат да се видят още на 3-5 годишна възраст.
Съвременните изследвания показват, че кривите зъби, неправилно развитие на челюстта и други ортодонтски проблеми не са причинени от големите зъби в малки челюсти или наследствени фактори. Дишането с уста, неправилната позиция на езика, обратното преглъщане и смучене на палеца (известни като неправилни миофункционални навици) са истинските причини.
Алергиите, астмата и нощния сън с отворена уста също допринасят за неправилното развитие на челюстта. Израствайки, повечето от нас са имали един или повече от тези миофункционални проблеми, които може да са били причина за неправилно развитие на зъбите и лицето.

Чрез системата от подвижни апарати MyoBrace® , наречени „Тренажори“ , и упражненията за миофункционално обучение, ние, от дентална клиника D.S.Dent можем да помогнем на Вашето дете да расте, диша и спи по-добре, да има не само красива усмивка, но и здраво тяло.

Научете повече тук

Summary
Прави Зъби Без Брекети Вече е Възможно! Ортодонтско Лечение с MyoBrace®
Article Name
Прави Зъби Без Брекети Вече е Възможно! Ортодонтско Лечение с MyoBrace®
Description
Възможно ли е да постигнете прави зъби без брекети? Отговорът на този въпрос е ДА, бладорение на технологията MyoBrace®
Author
Publisher Name
D.S.Dent
Publisher Logo