Месец на безплатните ортодонтски прегледи и консултации на деца и младежи до 18 години

😊 Ортодонтските прегледи могат да имат дългосрочен и осезаем ефект върху детското здраве и самочувствие. Те са неизменна част от грижата за денталното здраве на Вашето дете.

Ето защо:

✅ Докато децата растат, развитието на зъбите и челюстта им играе решаваща роля за тяхната бъдеща усмивка и здраве. Ортодонтските прегледи в ранна възраст могат да помогнат за откриване на проблеми като нередности в морфологията на челюстта, малки или големи зъбни промени и други, които могат да се коригират по-лесно и успешно, ако бъдат открити навреме.

✅ Прегледите при ортодонт  имат важна профилактична роля. Ранното откриване на проблеми може да предотврати развитието на сериозни зъбни и челюстни аномалии. Това “спестява” на Вашето дете болка и неудобство и спомага за избягването на по-сложни и скъпи процедури в бъдеще.

✅ Здравата и красива усмивка има голямо влияние върху самочувствието и самоувереността на децата. Ако на проблемите със зъбите и челюстта не се обърне внимание, те могат да повлияят на настроението и социалните взаимоотношения на Вашето дете. Правилната корекция още в ранна възраст спомага за изграждането на позитивна самооценка и по-добри отношения с околните.

През месец септември всички ортодонтски прегледи и консултации на деца и младежи до 18 години са безплатни!

Запишете час за консултация на:

📲 088 577 6778

📌 Орлов мост, бул.“Евлоги и Христо Георгиеви“ № 46

📲 0888 577 677

📌 Лъвов мост, ул.”Поп Богомил” № 46