Невероятни сте!

Д-р Димитрова – един страхотен и невероятен човек и професионалист. Страхотна сте! Бъдете винаги така усмихната и позитивна! Благодаря Ви!

Даниела Миланова
Mai 25, 2018

Благодаря на д-р Янева

Благодаря на д-р Янева за доброто отношение и висок професионализъм проявени при лечението ми. Стамболова 28. 07. 2017.

Д-р Светла Стамболова
Juli 28, 2017

Мнението ми за Вашия професионалист д-р Зиковска

Уникален човек, внимателна, загрижена, усмихната, излъчваща спокойствие. Всичките процедури ми ги обясни подробно. Уникална!!! Препоръчвам я на всеки, който го е страх от зъболекар. Отидох с болка събота сутрин, върнах се с усмивка… Благодаря!

Георги Костадинов
Januar 16, 2017

Чудесна клиника с много добри специалисти

Благодаря на Д-р Марков за професионализма и доброто отношение. Клиниката притежава модерна техника. Откакто я посетих с удоволствие ходя на зъболекар.

Георги Лулев
September 10, 2016

Благодаря!

Thanks to Dr. Daniela Markova and Dilyana Stoycheva Dental Clinic DSDent. Благодаря, че ви има!

Зорница Омарбалиева
Dezember 23, 2015

Благодаря на д-р Грациела Янева за добре свършената работа!

Благодаря на д-р Грациела Янева за добре свършената работа! Облече два корена, които се виждаха през венците., изчисти зъбен камък от много чувствителни зъби и предпази още няколко зъба от изтъняване?! Пуснаха приятеля ми да ме подкрепя и държи за ръката,докато траят процедурите и лечението, бяха много внимателни и ме накараха да се почуствам в безопасност в зъболекарски кабинет, което беше немислимо за мен преди да ги посетя! Благодаря ви, момичета, вече шест месеца всичко е наред със зъбите ми след вашата намеса! Желая Ви професионални успехи и радостни дни! С уважение: Ива

Ивана Лазарова
Oktober 15, 2015

Благодарности към д-р Марков

Здравейте, искам да изкажа своите благодарности към д-р Марков! Благодаря за професионализма, отношениието и търпението. Пожелавам на него и семейството му много здраве и късмет. Успех на целия екип на клиниката.

Любка Делянска-Дойчева
Mai 22, 2014

Благодаря най-сърдечно на д-р Николова

Искам да благодаря най-сърдечно на д-р Николова за професионализма с който оперативно ми премахна мъдреца. Въпреки няколко часовата операция се справи перфектно. След оперативният период мина без усложнения. Благодаря и на нейната асистентка. Също така благодаря и на д-р Димитрова, че не ме остави и за миг по време на операцията. С професионализма си спечелихте нови потенциални клиенти на клиниката.

Заня Трайкова
Mai 8, 2014

Bitte teilen Sie ihre Meinung über unsere Klinik!

Pflichtfeld